whatsapp

Seydişehir’de 4 bin 200 adet tohum fidana dönüşecek

SİVİL TOPLUM 01.03.2021 - 16:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de 4 bin 200 adet tohum fidana dönüşecek

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri, tohumdan fidana kampanyasında dört yıldır orman tohumlarını toprakla buluşturuyor. Tohumdan fidana kampanyasına çocukların öncülük ettiğine vurgu yapan Dernek Başkanı Öz, dört yıldan bu yana doğadaki kıraç arazileri yeşertmek için tohumu fidana fidanı da ormana dönüştürme gayreti içinde olduklarını vurguladı. Geleceğe büyük katkılar sağladıklarını belirten Öz, " Akçalar Mevkiindeki kıraç Çal tepe arazisine 3 bin 500 meşe palamudu ve 700 badem tohumunu ektik. Gün gelecek ekilen tohumlar fidanlarla ilçenin nefesini tazeleyecek yeni bir orman oluşturulacak. Kıraç araziler yeşerecek’’ dedi.

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri, tohumdan fidana kampanyasında dört yıldır orman tohumlarını toprakla buluşturuyor.

Tohumdan fidana kampanyasına çocukların öncülük ettiğine vurgu yapan Dernek Başkanı Öz, dört yıldan bu yana doğadaki kıraç arazileri yeşertmek için tohumu fidana fidanı da ormana dönüştürme gayreti içinde olduklarını vurguladı.

Geleceğe büyük katkılar sağladıklarını belirten Öz, " Akçalar Mevkiindeki kıraç Çal tepe arazisine 3 bin 500 meşe palamudu ve 700 badem tohumunu ektik.

Gün gelecek ekilen tohumlar fidanlarla ilçenin nefesini tazeleyecek yeni bir orman oluşturulacak. Kıraç araziler yeşerecek’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.