whatsapp

Seydişehir’de 8463 gr arı sütü üretildi

EKONOMİ 02.10.2019 - 16:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de 8463 gr arı sütü üretildi

Seydişehir’de arı sütü üretiminin yaygınlaştırılması projesi kapsamında yüzde 85 başarı ile 8463 gr arı sütü üretildi. Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü salonunda arı sütü üretiminin yaygınlaştırılması toplantısı gerçekleştirildi. Proje Koordinatörü Yüksek Mühendis Ali Özel " Seydişehir’de 105 arı üreticisi 9450 kovan ile 47 ton bal üretti. Arı ürünlerinin çeşitlendirilmesi yoluyla üreticinin kalkınmasını amaçlayan arı sütü üretiminin yaygınlaştırılması projesine gönüllü olarak katılan 20 üretecinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz  projede 85 başarı ile 8463 gr arı sütü ürettik   ve  ürünlerin tamamını  sattık.” Dedi. Toplantıya Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Seyfettin Baydar, Seydişehir Belediye  Başkanı  Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca, Seydişehir Arıcılar Birliği Başkanı Ahmet Çamlı Siyasi Parti Başkanları arıcı üreticileri katıldı.

Seydişehir’de arı sütü üretiminin yaygınlaştırılması projesi kapsamında yüzde 85 başarı ile 8463 gr arı sütü üretildi.

Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü salonunda arı sütü üretiminin yaygınlaştırılması toplantısı gerçekleştirildi.

Proje Koordinatörü Yüksek Mühendis Ali Özel " Seydişehir’de 105 arı üreticisi 9450 kovan ile 47 ton bal üretti. Arı ürünlerinin çeşitlendirilmesi yoluyla üreticinin kalkınmasını amaçlayan arı sütü üretiminin yaygınlaştırılması projesine gönüllü olarak katılan 20 üretecinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz  projede 85 başarı ile 8463 gr arı sütü ürettik   ve  ürünlerin tamamını  sattık.” Dedi.

Toplantıya Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Seyfettin Baydar, Seydişehir Belediye  Başkanı  Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca, Seydişehir Arıcılar Birliği Başkanı Ahmet Çamlı Siyasi Parti Başkanları arıcı üreticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.