whatsapp

Seydişehir’de arabuluculuk merkezi açıldı

SİVİL TOPLUM 24.08.2020 - 20:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de arabuluculuk merkezi açıldı

Seydişehir’de Anonim şirket olarak açılan ilk arabulucu merkezi faaliyetine başladı. Arabulucu. Av. Ufuk Genç başkanlığında, Arabulucu Avukat Zehra Yılmaz, Arabulucu Avukat Ayşe Gülnar, Avukat Cansu Koyuncu, Avukat İsa Koca, Avukat Hikmet Balcı, Avukat Osman Kerpiç ve Avukat Mustafa Gülnar ortaklığında faaliyete geçti. Arabuluculuk süreciyle ilgili bilgi veren Arb. Av. Ufuk Genç, ‘Arabuluculuk süreci, taraflar için daha az masraflı ve daha dostane çözümler getiren, uyuşmazlık çözümleri konusunda her iki tarafın da kazandığı bir süreç olarak ticari hayatta birçok kolaylıklar sağlamakla birlikte, giderek yaygınlaşan uygulama alanı ile tarafların hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını da sağlamaktadır. Bu sebeplerle uyuşmazlıklarda da sık başvurulan bir çözüm yolu haline gelmiştir. Şehrimizde Genç Arabuluculuk Merkezi Anonim Şirketi kurulmuştur. Arabuluculuğun sadece iş, ticaret ve tüketici uyuşmazlıklarında değil, özellikle COVİD-19 salgının neden olduğu pandemi döneminde gündeme gelen kiracı-kiraya veren uyuşmazlıklarında, alacak-borç ilişkilerinde, aile bireyleri ve kardeşeler arasındaki miras uyuşmazlıklarında, mal rejimine ilişkin aile uyuşmazlıklarında, sigorta uyuşmazlıkları gibi tüm özel hukuk uyuşmazlıklarının tamamının çözümlenmesinde uygulanabilecektir.

Seydişehir’de Anonim şirket olarak açılan ilk arabulucu merkezi faaliyetine başladı.

Arabulucu. Av. Ufuk Genç başkanlığında, Arabulucu Avukat Zehra Yılmaz, Arabulucu Avukat Ayşe Gülnar, Avukat Cansu Koyuncu, Avukat İsa Koca, Avukat Hikmet Balcı, Avukat Osman Kerpiç ve Avukat Mustafa Gülnar ortaklığında faaliyete geçti. Arabuluculuk süreciyle ilgili bilgi veren Arb. Av. Ufuk Genç, ‘Arabuluculuk süreci, taraflar için daha az masraflı ve daha dostane çözümler getiren, uyuşmazlık çözümleri konusunda her iki tarafın da kazandığı bir süreç olarak ticari hayatta birçok kolaylıklar sağlamakla birlikte, giderek yaygınlaşan uygulama alanı ile tarafların hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını da sağlamaktadır. Bu sebeplerle uyuşmazlıklarda da sık başvurulan bir çözüm yolu haline gelmiştir. Şehrimizde Genç Arabuluculuk Merkezi Anonim Şirketi kurulmuştur. Arabuluculuğun sadece iş, ticaret ve tüketici uyuşmazlıklarında değil, özellikle COVİD-19 salgının neden olduğu pandemi döneminde gündeme gelen kiracı-kiraya veren uyuşmazlıklarında, alacak-borç ilişkilerinde, aile bireyleri ve kardeşeler arasındaki miras uyuşmazlıklarında, mal rejimine ilişkin aile uyuşmazlıklarında, sigorta uyuşmazlıkları gibi tüm özel hukuk uyuşmazlıklarının tamamının çözümlenmesinde uygulanabilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.