whatsapp

Seydişehir’de atık pil kampanyası

BELEDİYE 21.02.2017 - 08:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de atık pil kampanyası

Seydişehir Belediyesi tarafından başlatılan atık pil kampanyası kapsamında ilçede pil toplama kutuları dağıtıldı.
Çevre dostu belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönetmeliğine uygun olarak pil ve elektronik atıkların toplanacağını söyledi. Geçen aylarda okullara atık kutusu dağıtıldığını kaydeden Tutal, ‘’ Cep telefonu, Televizyon ve Bilgisayar tamiratı yapan esnaflarımıza bırakılan kutularda toplanan bu atıkları geri dönüşüm yoluyla tekrar ekonomiye kazandırarak doğal kaynaklarımızın bilinçsizce tüketilmesinin önüne geçiyoruz.” diye konuştu.
Seydişehir Belediyesi tarafından başlatılan atık pil kampanyası kapsamında ilçede pil toplama kutuları dağıtıldı.

Çevre dostu belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönetmeliğine uygun olarak pil ve elektronik atıkların toplanacağını söyledi.

Geçen aylarda okullara atık kutusu dağıtıldığını kaydeden Tutal, ‘’ Cep telefonu, Televizyon ve Bilgisayar tamiratı yapan esnaflarımıza bırakılan kutularda toplanan bu atıkları geri dönüşüm yoluyla tekrar ekonomiye kazandırarak doğal kaynaklarımızın bilinçsizce tüketilmesinin önüne geçiyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.