whatsapp

Seydişehir’de bayram

GÜNDEM 15.06.2018 - 13:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de bayram

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.
Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen programda Kaymakam Aydın Erdoğan, protokol üyeleriyle bayramlaştı. Daha nice bayramlarda buluşmayı dile getiren Kaymakam Aydın Erdoğan,   Bayramlar halkın birlik ve dayanışmasını sosyal barış ve kardeşliğin geliştirilmesini sağlayan en önemli günler olduğunu söyledi. Erdoğan, ‘’  Ramazan Bayramının ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum, bu vesileyle vatanın birlik ve beraberliği için yürütülen mücadelelerde canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi. Daha sonra protokol üyeleri Şehitlik ve Devlet hastanesini ziyaret ettiler. Programa Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, Siyasi Parti başkanları ve STK temsilcileri, kurum müdürleri katıldı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen programda Kaymakam Aydın Erdoğan, protokol üyeleriyle bayramlaştı.

Daha nice bayramlarda buluşmayı dile getiren Kaymakam Aydın Erdoğan,   Bayramlar halkın birlik ve dayanışmasını sosyal barış ve kardeşliğin geliştirilmesini sağlayan en önemli günler olduğunu söyledi.

Erdoğan, ‘’  Ramazan Bayramının ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum, bu vesileyle vatanın birlik ve beraberliği için yürütülen mücadelelerde canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Daha sonra protokol üyeleri Şehitlik ve Devlet hastanesini ziyaret ettiler.

Programa Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, Siyasi Parti başkanları ve STK temsilcileri, kurum müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.