whatsapp

Seydişehir’de bayramlaşma

GÜNDEM 26.06.2017 - 00:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de bayramlaşma

Ramazan Bayramı dolayısı ile Seydişehir Protokolü, şehitlik ziyareti yaparak dua etti. Adile Baysal Kültür evinde tebrikleri kabul etti.
Şehitlikte hüzünlü tören; Protokol şehitlik ziyaretinde 1 yıl önce şehit olan polis memuru Emre Horozon babası Mustafa, annesi Emine, eşi Nazife Horoz ile bir süre sohbet etti. Anne Emine Horoz oğlunun acısının içlerine hep dert olduğunu belirterek Allah kimseye başka acılar yaşatmasın. Çok zor. 2 yaşına gelen ikiz çocuklar var hep annelerine babam nerde? Ne zaman gelecek diye ağlıyorlar dedi. Bayramlaşmaya programına, Seydişehir Kaymakamlığına vekâlet eden Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, C Başsavcısı Bünymin Korkmaz, Garnizon komutanı jan üs. Teğ. Burak Çelik, katıldı.
Ramazan Bayramı dolayısı ile Seydişehir Protokolü, şehitlik ziyareti yaparak dua etti. Adile Baysal Kültür evinde tebrikleri kabul etti.

Şehitlikte hüzünlü tören;

Protokol şehitlik ziyaretinde 1 yıl önce şehit olan polis memuru Emre Horozon babası Mustafa, annesi Emine, eşi Nazife Horoz ile bir süre sohbet etti. Anne Emine Horoz oğlunun acısının içlerine hep dert olduğunu belirterek Allah kimseye başka acılar yaşatmasın. Çok zor. 2 yaşına gelen ikiz çocuklar var hep annelerine babam nerde? Ne zaman gelecek diye ağlıyorlar dedi.

Bayramlaşmaya programına, Seydişehir Kaymakamlığına vekâlet eden Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, C Başsavcısı Bünymin Korkmaz, Garnizon komutanı jan üs. Teğ. Burak Çelik, katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.