whatsapp

Seydişehir’de bisiklet festivali tamamlandı

SPOR 05.07.2020 - 02:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de bisiklet festivali tamamlandı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 2. Bisiklet festivali gerçekleştirildi. Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneğinin birlikte organize ettiği 2. Bisiklet festivali Türkiye’nin değişik illerinden 150 bisikletçinin katılımıyla tamamlandı. 3- 5 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen festival Kuğulu park mesirelik alanda başladı. 182 kilometrelik mesafeden oluşan Kamplı tura çok sayıda bisiklet tutkunu katıldı. Festival sayesinde Seydişehir’in güzelliklerini, doğasını, kültürünü ve tarihini tanıma fırsatı bulduklarını ifade eden Kaymakam Aydın Erdoğan, Böylelikle ilçeye binlerce turistin gelmesine vesile olacağını söyledi. Etabın bitişiyle festivale katılan bisikletçilere Kuğulu parkta, Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal katılım belgelerini dağıttı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 2. Bisiklet festivali gerçekleştirildi.

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneğinin birlikte organize ettiği 2. Bisiklet festivali Türkiye’nin değişik illerinden 150 bisikletçinin katılımıyla tamamlandı.

3- 5 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen festival Kuğulu park mesirelik alanda başladı. 182 kilometrelik mesafeden oluşan Kamplı tura çok sayıda bisiklet tutkunu katıldı.

Festival sayesinde Seydişehir’in güzelliklerini, doğasını, kültürünü ve tarihini tanıma fırsatı bulduklarını ifade eden Kaymakam Aydın Erdoğan, Böylelikle ilçeye binlerce turistin gelmesine vesile olacağını söyledi.

Etabın bitişiyle festivale katılan bisikletçilere Kuğulu parkta, Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal katılım belgelerini dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.