whatsapp

Seydişehir’de ÇOGEP projesi

EĞİTİM 10.10.2018 - 20:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de ÇOGEP projesi

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, etkinlik düzenledi. Kuğulu Parkta farklı okullardan 250 öğrencinin katıldığını belirten Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinlikte çocukların hoş vakit geçirdiklerini söyledi. Yarının teminatı gençlere önem verdiklerini kaydeden Özdemir, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi milli ve manevi değerlerle yetiştirmek en önemlidir. Emniyet teşkilatımız bu bilinçle hareket ediyor. Güçlü ülkemizin umudu olan, genç neslin yetişmesine yardımcı olmaya gayret edeceğiz." Dedi. Etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı. Program yemekle sona erdi.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, etkinlik düzenledi.

Kuğulu Parkta farklı okullardan 250 öğrencinin katıldığını belirten Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinlikte çocukların hoş vakit geçirdiklerini söyledi.

Yarının teminatı gençlere önem verdiklerini kaydeden Özdemir, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi milli ve manevi değerlerle yetiştirmek en önemlidir. Emniyet teşkilatımız bu bilinçle hareket ediyor. Güçlü ülkemizin umudu olan, genç neslin yetişmesine yardımcı olmaya gayret edeceğiz." Dedi.

Etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Program yemekle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.