whatsapp

Seydişehir’de Corona virüs'te son durum

SAĞLIK 18.03.2020 - 01:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de Corona virüs'te son durum

Seydişehir Devlet Hastanesi yetkililerinden alınan bilgilerde, ilçede korona virüsü ile alakalı pozitif bir sonuç şu ana kadar görülmediğini bildirdi. Çin'de ortaya çıktıktan sonra kısa sürede küresel bir salgın haline gelen korona virüsünden korunmak amacıyla ilk andan itibaren sıkı tedbirler alındığını kaydeden hastane yetkilileri, şüpheli olan şahısları eğitim araştırma hastanesine gönderdiklerini yapılan tetkiklerde sonuçların şüpheli çıkmadığı görüldü. Akabinde şahısların taburcu edildiklerini söylediler. Seydişehir’de şu ana kadar korona virüsü ile alakalı pozitif bir sonuç görülmemiştir denildi. Hastane yetkilileri, Yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ederek tedbirleri artırarak uygulamaya devam ettiklerini belirttiler.

Seydişehir Devlet Hastanesi yetkililerinden alınan bilgilerde, ilçede korona virüsü ile alakalı pozitif bir sonuç şu ana kadar görülmediğini bildirdi.

Çin'de ortaya çıktıktan sonra kısa sürede küresel bir salgın haline gelen korona virüsünden korunmak amacıyla ilk andan itibaren sıkı tedbirler alındığını kaydeden hastane yetkilileri, şüpheli olan şahısları eğitim araştırma hastanesine gönderdiklerini yapılan tetkiklerde sonuçların şüpheli çıkmadığı görüldü. Akabinde şahısların taburcu edildiklerini söylediler.
Seydişehir’de şu ana kadar korona virüsü ile alakalı pozitif bir sonuç görülmemiştir denildi.

Hastane yetkilileri, Yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ederek tedbirleri artırarak uygulamaya devam ettiklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.