whatsapp

Seydişehir’de dereler temizleniyor

BELEDİYE 17.01.2020 - 03:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de dereler temizleniyor

Devlet su işleri (DSİ) ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle olası sel baskınları ve su taşkınlarının önüne geçebilmek hedefiyle, 3 mahalle derelerinde temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Belediye fen işleri müdürü İsa Çiftçi, Dere temizliği programı çerçevesinde, Ortakaraören, Bostandere, Tol köylerinde dere temizlik çalışmaları yürüttüklerini söyledi. İsa Çiftçi," Bu 3 mahallemizde son yağışlarla birlikte dere yatakları çakıl, kum ve taşlar ile dolmuş buralarda yaptığımız dere temizliği çalışmaları ile hem çevre sağlığına katkı hem de su taşkınları sonucunda meydana gelebilecek felaketlerin önlenmesinde önemli bir işlevi yerine getiriyoruz. Ayrıca buralardan çıkan çakıl ve kumları da yol yapım çalışmalarında kullanıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor" diye konuştu.

Devlet su işleri (DSİ) ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle olası sel baskınları ve su taşkınlarının önüne geçebilmek hedefiyle, 3 mahalle derelerinde temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Belediye fen işleri müdürü İsa Çiftçi, Dere temizliği programı çerçevesinde, Ortakaraören, Bostandere, Tol köylerinde dere temizlik çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

İsa Çiftçi," Bu 3 mahallemizde son yağışlarla birlikte dere yatakları çakıl, kum ve taşlar ile dolmuş buralarda yaptığımız dere temizliği çalışmaları ile hem çevre sağlığına katkı hem de su taşkınları sonucunda meydana gelebilecek felaketlerin önlenmesinde önemli bir işlevi yerine getiriyoruz. Ayrıca buralardan çıkan çakıl ve kumları da yol yapım çalışmalarında kullanıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.