whatsapp

Seydişehir’de ekmeğe zam geldi

SİVİL TOPLUM 08.08.2020 - 02:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de ekmeğe zam geldi

Seydişehir’deki fırıncıların bir yıl önceki talebi üzerine ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Kentte 1 liradan satılan 200 gram ekmek 1,25 liradan satılacak. 08 Ağustos Cumartesi gününden itibaren ilçede 200 gram ekmek 1,25 liradan satılmasına karar verildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık ve Sanayi Bakanlığının komisyon kararıyla onaylanan ekmek zammına gerekçe olarak girdi fiyatlarındaki maliyetler olarak bildirildi. Kentteki fırıncıların bir yıl önce talep ettikleri ekmek zammı bugünden geçerli olmak üzere satışa sunuldu.

Seydişehir’deki fırıncıların bir yıl önceki talebi üzerine ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Kentte 1 liradan satılan 200 gram ekmek 1,25 liradan satılacak.

08 Ağustos Cumartesi gününden itibaren ilçede 200 gram ekmek 1,25 liradan satılmasına karar verildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık ve Sanayi Bakanlığının komisyon kararıyla onaylanan ekmek zammına gerekçe olarak girdi fiyatlarındaki maliyetler olarak bildirildi.

Kentteki fırıncıların bir yıl önce talep ettikleri ekmek zammı bugünden geçerli olmak üzere satışa sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.