whatsapp

Seydişehir’de gençliğin 19 Mayıs coşkusu

SİVİL TOPLUM 20.05.2020 - 02:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de gençliğin 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Seydişehir’de kaymakamlık ve meclis üyeleri ve kurum müdürleri katılımıyla milli irade meydanında bayrak açarak istiklal marşını söylediler. Saat 19.19'u gösterdiğinde ise vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin cam ve balkonlarında İstiklal Marşı'nı hep birlikte seslendirerek 19 Mayıs coşkusu yaşandı. GENÇLİK SPOR SAHASINDA BÜTÜN DÜNYAYA MESAJ VERDİ! Gençlik ve spor ilçe müdürlüğü organizasyonunda Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın katıldığı etkinlikte Gençler19 Mayıs çağrı mesajında şu ifadeler yer verdiler, “Atatürk gençliği olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılında vatan savunmasında ve salgınla mücadelede 101 yıl önce olduğu gibi bugün de kararlı olduğumuzu bütün dünyaya gösterdik.”

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Seydişehir’de kaymakamlık ve meclis üyeleri ve kurum müdürleri katılımıyla milli irade meydanında bayrak açarak istiklal marşını söylediler. Saat 19.19'u gösterdiğinde ise vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla evlerinin cam ve balkonlarında İstiklal Marşı'nı hep birlikte seslendirerek 19 Mayıs coşkusu yaşandı.
GENÇLİK SPOR SAHASINDA BÜTÜN DÜNYAYA MESAJ VERDİ!

Gençlik ve spor ilçe müdürlüğü organizasyonunda Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın katıldığı etkinlikte Gençler19 Mayıs çağrı mesajında şu ifadeler yer verdiler, “Atatürk gençliği olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılında vatan savunmasında ve salgınla mücadelede 101 yıl önce olduğu gibi bugün de kararlı olduğumuzu bütün dünyaya gösterdik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.