whatsapp

Seydişehir’de hayvan hırsızlığı

ASAYİŞ 20.06.2017 - 12:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de hayvan hırsızlığı

Seydişehir’in Gökhüyük Mahallesinde yaşayan Mevlüt Badem’in ahırına giren hırsızlar 2 adet Holstein cinsi erkek buzağıyı çalarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgilere göre Gökhüyük Mahallesinde yaşayan Mevlüt Badem’in evinin yanındaki ahıra giren hırsızlar, buradaki 2 buzağıyı çalarak kayıplara karıştı. Hayvanlarının çalındığını sabah fark eden Badem, olayı jandarmaya bildirdi. Badem tepkilerini şöyle dile getirdi: “Gece saat 04.30 civarlarında olduğunu tahmin ediyoruz. Biz bu hayvanlar ile geçiniyoruz. Bu zamana kadar burada bu tür hırsızlık olmamıştı. Bu ilk oldu. Artık daha sıkı önlem alacağız. Şüphelendiğimiz kimse yok. Jandarma ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.”dedi. 
Seydişehir’in Gökhüyük Mahallesinde yaşayan Mevlüt Badem’in ahırına giren hırsızlar 2 adet Holstein cinsi erkek buzağıyı çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre Gökhüyük Mahallesinde yaşayan Mevlüt Badem’in evinin yanındaki ahıra giren hırsızlar, buradaki 2 buzağıyı çalarak kayıplara karıştı. Hayvanlarının çalındığını sabah fark eden Badem, olayı jandarmaya bildirdi.

Badem tepkilerini şöyle dile getirdi: “Gece saat 04.30 civarlarında olduğunu tahmin ediyoruz. Biz bu hayvanlar ile geçiniyoruz. Bu zamana kadar burada bu tür hırsızlık olmamıştı. Bu ilk oldu. Artık daha sıkı önlem alacağız. Şüphelendiğimiz kimse yok. Jandarma ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.