whatsapp

Seydişehir’de İşten çıkarılanlara ücretsiz ekmek

SİVİL TOPLUM 18.04.2020 - 00:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de İşten çıkarılanlara ücretsiz ekmek

Örnek fırından alkışlanacak hareket ücretsiz ekmek veriyor.
Seydişehir Alaylar 2 mahallesi Milli egemenlik caddesi üzerinde bulunan kral ekmek fırını örnek bir sosyal sorumluluk imzası attı. Fırın İşletmecisi Hüseyin Kızılcadam tarafından başlatılan kampanya dâhilinde korona virüs nedeniyle işinden ayrılmak zorunda kalan vatandaşlara günlük ihtiyacı kadar ekmek ücretsiz veriliyor. Bu güzel proje vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Tüm fırınlara örnek olmasını isteyen fırın sahibi Hüseyin Kızılcadam, İşten çıkarılan vatandaşlara el uzatma ve sahipleneceğini söyledi. Kızılcadam, ‘’Zor günler geçirdiğimiz şu zamanlarda korona virüsünden dolayı işi ile alakalı sorun yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kol kanat gererek bu birlikte mücadele gününde büyük bir destekle ekmek ihtiyaçlarını süreç boyunca karşılayacağız. Bizim geçmiş kültürümüz gereği dayanışma ve komşuluk değerlerimiz insanlık borcudur. " şeklinde konuştu.
Örnek fırından alkışlanacak hareket ücretsiz ekmek veriyor.

Seydişehir Alaylar 2 mahallesi Milli egemenlik caddesi üzerinde bulunan kral ekmek fırını örnek bir sosyal sorumluluk imzası attı.

Fırın İşletmecisi Hüseyin Kızılcadam tarafından başlatılan kampanya dâhilinde korona virüs nedeniyle işinden ayrılmak zorunda kalan vatandaşlara günlük ihtiyacı kadar ekmek ücretsiz veriliyor. Bu güzel proje vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Tüm fırınlara örnek olmasını isteyen fırın sahibi Hüseyin Kızılcadam,

İşten çıkarılan vatandaşlara el uzatma ve sahipleneceğini söyledi.

Kızılcadam, ‘’Zor günler geçirdiğimiz şu zamanlarda korona virüsünden dolayı işi ile alakalı sorun yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kol kanat gererek bu birlikte mücadele gününde büyük bir destekle ekmek ihtiyaçlarını süreç boyunca karşılayacağız. Bizim geçmiş kültürümüz gereği dayanışma ve komşuluk değerlerimiz insanlık borcudur. " şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.