whatsapp

Seydişehir’de kaç yaşlı var?

ANALİZ 01.04.2020 - 01:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de kaç yaşlı var?

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs yayılmaya devam ediyor. Türkiye’de de son durum itibariyle virüs ölüm sayısı 214. Şu ana kadar Seydişehir’de herhangi bir korona vakası yok. Türkiye geneline bakıldığında direkt olarak yaşlıları ve kronik hastaları etkiliyor. Korona virüse karşı dirençli olmak için bağışıklık sistemi büyük önem taşıyor. Bu durumda yaşlıların bağışıklık sistemi daha düşük olduğundan etkilenme oranı da yüksek oluyor. Peki, Seydişehir’de 65 yaş üstü ne kadar insanımız var? Bunlara şüphesiz yetkililer yardım yapıyor. Bunların konumlarına göre gıda yardımı yapılıyor mu? Son durumları ne? Bu yaşlı guruplar ilçe merkez ve köylerde tespit edilip onların sağlık konularını izleyecek bir ekip var mı? Şu anda ilçemizde herhangi bir tehlike yok! Ama bu yaşlı kesimlerimiz ziyaret edilip ateş ölçer cihazlarla kontrol edilmeli. Bu insanlarımızın evden çıkmaması TV lerin olumsuz haberleri de moral bozukluğu yaratıyor. Onlara moral verilmesi gerekiyor. Topluma moral verecek lider ve öndere ihtiyaç var gibime geliyor. İlçemizde mutlaka yaşlılarımızın tespiti yapılıp durumları takip edilmeli diye düşünüyorum.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs yayılmaya devam ediyor.

Türkiye’de de son durum itibariyle virüs ölüm sayısı 214. Şu ana kadar Seydişehir’de herhangi bir korona vakası yok.

Türkiye geneline bakıldığında direkt olarak yaşlıları ve kronik hastaları etkiliyor. Korona virüse karşı dirençli olmak için bağışıklık sistemi büyük önem taşıyor. Bu durumda yaşlıların bağışıklık sistemi daha düşük olduğundan etkilenme oranı da yüksek oluyor.

Peki, Seydişehir’de 65 yaş üstü ne kadar insanımız var? Bunlara şüphesiz yetkililer yardım yapıyor. Bunların konumlarına göre gıda yardımı yapılıyor mu? Son durumları ne? Bu yaşlı guruplar ilçe merkez ve köylerde tespit edilip onların sağlık konularını izleyecek bir ekip var mı?

Şu anda ilçemizde herhangi bir tehlike yok! Ama bu yaşlı kesimlerimiz ziyaret edilip ateş ölçer cihazlarla kontrol edilmeli.

Bu insanlarımızın evden çıkmaması TV lerin olumsuz haberleri de moral bozukluğu yaratıyor. Onlara moral verilmesi gerekiyor.

Topluma moral verecek lider ve öndere ihtiyaç var gibime geliyor.

İlçemizde mutlaka yaşlılarımızın tespiti yapılıp durumları takip edilmeli diye düşünüyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.