whatsapp

Seydişehir’de kan bağışı kampanyası

SİVİL TOPLUM 13.07.2020 - 17:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de kan bağışı kampanyası

Görüntülü haber..
Türk Kızılay Konya Şubesince Seydişehir ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Türk Kızılay genç gönüllüler gurubu adına Elif Ünlüler, yaptığı açıklamada, Seydişehir halkını kan bağış kampanyasına destek verme çağrısında bulundu. Kampanyanın 5 gün süreceğini belirten Ünlüler, " Korona süresince artan kan ihtiyacını karşılamak için genç Kızılay gönüllüleri olarak halkımızı kan bağışına davet ediyoruz’’ diye konuştu. Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, ‘’ Vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir ünite kanın bir insanın hayatını kurtardığını unutmayalım. Kan bağışı kampanyasına şu anda yoğun bir talep var 5 gün süresince Belediye meydanında kan alacağız. Halkımızın desteklerini bekliyoruz." dedi.
Görüntülü haber..

Türk Kızılay Konya Şubesince Seydişehir ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Türk Kızılay genç gönüllüler gurubu adına Elif Ünlüler, yaptığı açıklamada, Seydişehir halkını kan bağış kampanyasına destek verme çağrısında bulundu.

Kampanyanın 5 gün süreceğini belirten Ünlüler, " Korona süresince artan kan ihtiyacını karşılamak için genç Kızılay gönüllüleri olarak halkımızı kan bağışına davet ediyoruz’’ diye konuştu.

Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, ‘’ Vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir ünite kanın bir insanın hayatını kurtardığını unutmayalım. Kan bağışı kampanyasına şu anda yoğun bir talep var 5 gün süresince Belediye meydanında kan alacağız. Halkımızın desteklerini bekliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.