whatsapp

Seydişehir’de muhtaç ailelere yardım

GÜNDEM 05.10.2016 - 13:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de muhtaç ailelere yardım

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yardıma muhtaç ailelere kış öncesi bugüne kadar bin 500 ton kömür dağıttığını bildirdi.
Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, SYDV elemanlarının tespit ettiği tüm mahallelerde yaşayan  ihtiyaç sahibi 2 bin 373 vatandaşa da 524 bin 245 lira nakdi yardım yapıldığını söyledi. Kar yağmadan kömürleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak istediklerini dile getiren Özyiğit, ‘’ Vakfımızda yardım alan 9 bin 276 dosya bulunmaktadır. Mahallelerimizde yaşlı, engelli, güçsüz ve yoksul olan kendi hayatını sürdüremeyen vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda nakdi  yardımlar yapılmaktadır.  Devletin sıcak elini uzatıyoruz. Diğer yandan şartlı eğitim ve sağlık yardımı için 699 öğrencimize de 204 bin 362 lira yardım yaptık. Bu konuda emeği geçecek olan herkese teşekkür ederim." dedi.
Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yardıma muhtaç ailelere kış öncesi bugüne kadar bin 500 ton kömür dağıttığını bildirdi.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, SYDV elemanlarının tespit ettiği tüm mahallelerde yaşayan  ihtiyaç sahibi 2 bin 373 vatandaşa da 524 bin 245 lira nakdi yardım yapıldığını söyledi.

Kar yağmadan kömürleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak istediklerini dile getiren Özyiğit, ‘’ Vakfımızda yardım alan 9 bin 276 dosya bulunmaktadır. Mahallelerimizde yaşlı, engelli, güçsüz ve yoksul olan kendi hayatını sürdüremeyen vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda nakdi  yardımlar yapılmaktadır.  Devletin sıcak elini uzatıyoruz. Diğer yandan şartlı eğitim ve sağlık yardımı için 699 öğrencimize de 204 bin 362 lira yardım yaptık. Bu konuda emeği geçecek olan herkese teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.