whatsapp

Seydişehir’de öncelik yayanın

BELEDİYE 13.09.2019 - 15:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de öncelik yayanın

Seydişehir’in birçok bölgesindeki cadde ve ana yollarda Belediye ekiplerince “Önce Yaya” yazılı çizgi çalışması yapıldı. Önce yaya Belediye  ekipleri İçişleri Bakanlığı’nın trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için 81 ilde başlattığı ‘Önce Yaya’ projesini ilçede hayata geçirdi. Bu kapsamda cadde ve ana arterlerde ‘Önce Yaya’ görseli çizildi. Uygun mesafe İçişleri Bakanlığınca, 2019’un ‘yaya öncelikli trafik yılı’ ilan edilmesi nedeniyle belediye ekipleri ilçe merkezinde araç, yaya ve öğrenci trafiğinin yoğun olduğu yerlerdeki cadde üzerinde yaya geçidi çizgilerini ve ‘Önce Yaya’ görsellerini çizdi. Çalışmalar tamamlandığında sürücülerin, yaya geçidine yaklaşırken güvenle yavaşlayabilmesi ve durabileceği uygun mesafe göz önüne alınarak uyarılması sağlanacak. Güvenli geçiş Öğrencilerin ve halkın güvenli geçişleri için, okul çevreleri başta olmak üzere, ilçenin ana arterlerinde yapılan yaya geçidi çizgi çalışmaları vatandaşlar tarafından beğenilirken, çalışmaların tamamlanması sonrası uyarılara uymayan sürücülere ceza yazılacağı bildirildi.

Seydişehir’in birçok bölgesindeki cadde ve ana yollarda Belediye ekiplerince “Önce Yaya” yazılı çizgi çalışması yapıldı.

Önce yaya

Belediye  ekipleri İçişleri Bakanlığı’nın trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için 81 ilde başlattığı ‘Önce Yaya’ projesini ilçede hayata geçirdi. Bu kapsamda cadde ve ana arterlerde ‘Önce Yaya’ görseli çizildi.

Uygun mesafe

İçişleri Bakanlığınca, 2019’un ‘yaya öncelikli trafik yılı’ ilan edilmesi nedeniyle belediye ekipleri ilçe merkezinde araç, yaya ve öğrenci trafiğinin yoğun olduğu yerlerdeki cadde üzerinde yaya geçidi çizgilerini ve ‘Önce Yaya’ görsellerini çizdi. Çalışmalar tamamlandığında sürücülerin, yaya geçidine yaklaşırken güvenle yavaşlayabilmesi ve durabileceği uygun mesafe göz önüne alınarak uyarılması sağlanacak.

Güvenli geçiş

Öğrencilerin ve halkın güvenli geçişleri için, okul çevreleri başta olmak üzere, ilçenin ana arterlerinde yapılan yaya geçidi çizgi çalışmaları vatandaşlar tarafından beğenilirken, çalışmaların tamamlanması sonrası uyarılara uymayan sürücülere ceza yazılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.