whatsapp

Seydişehir’de orman yangını

ASAYİŞ 25.08.2020 - 13:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de orman yangını

Görüntülü haber
Konya'nın Seydişehir ilçesi küpe eteklerinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Pınarbaşı Mahallesi Eski Mezbaha ne karşısındaki küpe dağı eteklerinde başlayan yangın, ormanlık alana sıçradı. Seydişehir Orman İşletme Şefliğine bağlı arazöz  ve Konya büyükşehir  İtfaiye  ekipleri yangına müdahale etmeye  başladı. Yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yapılıyor.
Görüntülü haber

Konya'nın Seydişehir ilçesi küpe eteklerinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Pınarbaşı Mahallesi Eski Mezbaha ne karşısındaki küpe dağı eteklerinde başlayan yangın, ormanlık alana sıçradı. Seydişehir Orman İşletme Şefliğine bağlı arazöz  ve Konya büyükşehir  İtfaiye  ekipleri yangına müdahale etmeye  başladı. Yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.