whatsapp

Seydişehir’de polis haftası

SİVİL TOPLUM 07.04.2021 - 18:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de polis haftası

Polis teşkilatının 176’ıncı yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri Seydişehir’de kutlandı. Akyol Mezarlığında şehitlikte Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, görev başında şehit düşen polislerin mezarlarını ziyaret ederek Kur’an’ı Kerim okundu ve dualar edildi. Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, ülkenin bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenin sağlanmasında vatandaşların mutlu bir yaşam sürmesi için birçok meslektaşlarını şehit düştüğünü belirterek, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi.

Polis teşkilatının 176’ıncı yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri Seydişehir’de kutlandı.

Akyol Mezarlığında şehitlikte Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, görev başında şehit düşen polislerin mezarlarını ziyaret ederek Kur’an’ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, ülkenin bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenin sağlanmasında vatandaşların mutlu bir yaşam sürmesi için birçok meslektaşlarını şehit düştüğünü belirterek, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.