whatsapp

Seydişehir’de pozitif vaka görülmedi

BELEDİYE 07.04.2020 - 14:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de pozitif vaka görülmedi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bu güne kadar pozitif vakaya rastlanılmadı bildirildi. İlk günden itibaren korona virüsü tedbirlerinin harfiyen uygulandığı ilçede, vaka bulunmamasına rağmen Seydişehir halkı çağrılara uyarak evlerinden çıkmıyor. Seydişehir Devlet hastanesi başhekimliğinden alınan bilgilerde, Korona virüs salgını ile birlikte hastanede polikliniklerde hasta sayısının yüzde 80 azaldığı kaydedilerek bugüne kadar pozitif hiçbir vakanın bulunmadığı öğrenildi. Belediye ve kaymakamlığa ait araçların şehir merkezi ve dış mahallelerde ‘Evden çıkmayın! Sağlıklı kalın’ anonsu yapıyor. Esnaflarla belediye salonunda bir araya gelen Başkan Mehmet Tutal, ‘’ Bizim sizlerden ricamız hijyen ve 3 metre aralıkla sosyal mesafeyi korumanız, maske ve eldiven takarak satışlarınızı yapmanızı istiyoruz. Seydişehir'de şükürler olsun şu ana kadar bir vaka yok. Bundan sonra olursa dış ilçeler ve illerden gelenlerde olma ihtimali yüksek bu yüzden radikal kararlar almalıyız, alıyoruz da. Gözümüzle göremediğimiz bir virüs bizi evlerimize mahkûm etti. Hayat rutin akışında devam etmiyor. Aldığımız kararları uygulayacağız. Bu süreci atlatana kadar böyle devam edeceğiz. Anlayışınız için tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum’’ dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bu güne kadar pozitif vakaya rastlanılmadı bildirildi.

İlk günden itibaren korona virüsü tedbirlerinin harfiyen uygulandığı ilçede, vaka bulunmamasına rağmen Seydişehir halkı çağrılara uyarak evlerinden çıkmıyor.

Seydişehir Devlet hastanesi başhekimliğinden alınan bilgilerde, Korona virüs salgını ile birlikte hastanede polikliniklerde hasta sayısının yüzde 80 azaldığı kaydedilerek bugüne kadar pozitif hiçbir vakanın bulunmadığı öğrenildi.

Belediye ve kaymakamlığa ait araçların şehir merkezi ve dış mahallelerde ‘Evden çıkmayın! Sağlıklı kalın’ anonsu yapıyor.

Esnaflarla belediye salonunda bir araya gelen Başkan Mehmet Tutal, ‘’ Bizim sizlerden ricamız hijyen ve 3 metre aralıkla sosyal mesafeyi korumanız, maske ve eldiven takarak satışlarınızı yapmanızı istiyoruz. Seydişehir'de şükürler olsun şu ana kadar bir vaka yok. Bundan sonra olursa dış ilçeler ve illerden gelenlerde olma ihtimali yüksek bu yüzden radikal kararlar almalıyız, alıyoruz da. Gözümüzle göremediğimiz bir virüs bizi evlerimize mahkûm etti. Hayat rutin akışında devam etmiyor. Aldığımız kararları uygulayacağız. Bu süreci atlatana kadar böyle devam edeceğiz. Anlayışınız için tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.