whatsapp

Seydişehir’de şehitleri anma programı

GÜNDEM 20.03.2017 - 11:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de şehitleri anma programı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıldönümü nedeniyle Seydişehir İmamhatip Ortaokulu tarafından hazırlanan etkinlik belediye salonunda gerçekleştirildi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açış konuşması yapan Okul Müdürü Ramazan Harmancı, yüz iki yıl önce Çanakkale’de bütün dünyaya karşı tarihte emsali az görülen bir zafer yazıldığını belirterek, “Çanakkale ruhu bitmemiştir. İyilerle kötülerin, inanlarla inanmayanların savaşı kıyamete kadar devam edecek.” diye konuştu. Aziz şehitler için Hatm-i şeriflerinin dua okunmasının ardından program 18 Mart Çanakkale Oratoryosu gösterisi, tiyatro ve şiirlerin okunmasıyla tamamlandı.
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıldönümü nedeniyle Seydişehir İmamhatip Ortaokulu tarafından hazırlanan etkinlik belediye salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açış konuşması yapan Okul Müdürü Ramazan Harmancı, yüz iki yıl önce Çanakkale’de bütün dünyaya karşı tarihte emsali az görülen bir zafer yazıldığını belirterek, “Çanakkale ruhu bitmemiştir. İyilerle kötülerin, inanlarla inanmayanların savaşı kıyamete kadar devam edecek.” diye konuştu.

Aziz şehitler için Hatm-i şeriflerinin dua okunmasının ardından program 18 Mart Çanakkale Oratoryosu gösterisi, tiyatro ve şiirlerin okunmasıyla tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.