whatsapp

Seydişehir’de şehitlerin adı bu parkta yaşayacak

SİVİL TOPLUM 06.09.2020 - 01:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de şehitlerin adı bu parkta yaşayacak

Tunceli Nazımiye’de 2017 yılında terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Özel Harekât Uzman Çavuş Ahmet Erol’un İsmi memleketi Seydişehir ilçesinde doğduğu köyde yaptırılan parka verildi. Şehit babası Abdullah Erol, Seydişehir ilçesi İncesu Mahallesinde kaymakamlığın destekleri 5 bin metre kare alanda yaptırılan Şehit Ahmet Erol parkı ve mesire alanında tüm şehitlerin yaşatılacağını söyledi. Parkın tüm şehitler adına mesire alanı olarak hizmet vereceğini belirten Abdullah Erol, ‘’ Kaymakam Aydın Erdoğan beye teşekkür ediyorum. Köyümde çarşamba kanalı kenarında 5 bin metre kare alanı şehit düşen oğlum adına park yapmıştık. Şimdi burasını tüm şehitlerimizin adını yaşatacak park ve mesire alanı oldu. Burayı ziyarete gelenlerin her türlü ihtiyaçlarının düşünüldüğü sosyal donatılar yer alıyor. Çeşitli türde ağaçlar, kameriyeler, çocuk oyun parkı, çevre duvarı, mescit ile çeşmeler de bulunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Vatanı, milleti, bayrağı ve devleti için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Tunceli Nazımiye’de 2017 yılında terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Özel Harekât Uzman Çavuş Ahmet Erol’un

İsmi memleketi Seydişehir ilçesinde doğduğu köyde yaptırılan parka verildi.

Şehit babası Abdullah Erol, Seydişehir ilçesi İncesu Mahallesinde kaymakamlığın destekleri 5 bin metre kare alanda yaptırılan Şehit Ahmet Erol parkı ve mesire alanında tüm şehitlerin yaşatılacağını söyledi.

Parkın tüm şehitler adına mesire alanı olarak hizmet vereceğini belirten
Abdullah Erol, ‘’ Kaymakam Aydın Erdoğan beye teşekkür ediyorum. Köyümde çarşamba kanalı kenarında 5 bin metre kare alanı şehit düşen oğlum adına park yapmıştık. Şimdi burasını tüm şehitlerimizin adını yaşatacak park ve mesire alanı oldu. Burayı ziyarete gelenlerin her türlü ihtiyaçlarının düşünüldüğü sosyal donatılar yer alıyor. Çeşitli türde ağaçlar, kameriyeler, çocuk oyun parkı, çevre duvarı, mescit ile çeşmeler de bulunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Vatanı, milleti, bayrağı ve devleti için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.