whatsapp

Seydişehir’de ‘tam kapanma’ denetimleri sürüyor

ASAYİŞ 05.05.2021 - 00:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de ‘tam kapanma’ denetimleri sürüyor

Görüntülü haber..
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Emniyet müdürlüğü polis asayiş ve trafik ekiplerinin katılımıyla ‘tam kapanma’ denetimi gerçekleştirildi. Korona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen 17 günlük ‘tam kapanma ’da tüm şehirlerde olduğu gibi Seydişehir’de de denetimler devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin en işlek yerlerinden olan Milli Egemenlik caddesinde geniş çaplı denetim yaptı. Ekipler, durdurdukları araçlardaki vatandaşların çalışma izin belgelerini kontrol etti. Ekipler, kısıtlamadan muaf olduklarını belirten belgeleri gösteremeyen kişilere İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına muhalefetten cezai işlem uygulandı.  Sürücülere yaya geçitlere ve emniyet kemeri takmaları hususunda broşür dağıtıldı.
Görüntülü haber..

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Emniyet müdürlüğü polis asayiş ve trafik ekiplerinin katılımıyla ‘tam kapanma’ denetimi gerçekleştirildi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen 17 günlük ‘tam kapanma ’da tüm şehirlerde olduğu gibi Seydişehir’de de denetimler devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin en işlek yerlerinden olan Milli Egemenlik caddesinde geniş çaplı denetim yaptı. Ekipler, durdurdukları araçlardaki vatandaşların çalışma izin belgelerini kontrol etti. Ekipler, kısıtlamadan muaf olduklarını belirten belgeleri gösteremeyen kişilere İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına muhalefetten cezai işlem uygulandı. 

Sürücülere yaya geçitlere ve emniyet kemeri takmaları hususunda broşür dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.