whatsapp

Seydişehir’den Mehmetçiğe marşlı destek

SİVİL TOPLUM 05.12.2019 - 01:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’den Mehmetçiğe marşlı destek

Görüntülü klip
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk yönetiminde Mahmut Esat Ortaokulu öğrenci ve öğretmen ve halkın katılımıyla Mehmetçiğe destek olmak için söyledikleri Gündoğdu Marşı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Müzik öğretmeni Selçuk, "Gündoğdu Marşı" büyük ilgi gördü. Türk bayrağının önünde farklı kesimlerin katılımıyla söylediğimiz marşın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine binlerce beğeni aldı. Şanlı Türk ordumuza armağan olsun’’
Görüntülü klip

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk yönetiminde Mahmut Esat Ortaokulu öğrenci ve öğretmen ve halkın katılımıyla Mehmetçiğe destek olmak için söyledikleri Gündoğdu Marşı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Müzik öğretmeni Selçuk, "Gündoğdu Marşı" büyük ilgi gördü. Türk bayrağının önünde farklı kesimlerin katılımıyla söylediğimiz marşın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine binlerce beğeni aldı. Şanlı Türk ordumuza armağan olsun’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.