whatsapp

Seydişehir'e 'Şehitler Ormanı' Kuruldu

YAŞAM 02.05.2017 - 13:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir'e 'Şehitler Ormanı' Kuruldu

Seydişehir Orman İşletme Şefliği 'Şehitler Ormanı' kurdu.
Orman İşletme Şefi Halil Kabakçı, Kuğulu Park mevkisinde şehitler adına orman kurulduğunu ifade ederek, ormanlık alan için fidan dikim töreni düzenleyeceklerini söyledi. Şehitler Ormanının 5 hektarlık alanda kurulduğunu dile getiren Kabakçı, 'Türk kültüründe ormana büyük değer verilir. Şehitler anısına fidan dikilecek olması da ayrıca anlamlıdır. Bu alana 4 bin civarında sedir, karaçam gibi çeşitli ağaçlar dikeceğiz.' dedi.
Seydişehir Orman İşletme Şefliği 'Şehitler Ormanı' kurdu.

Orman İşletme Şefi Halil Kabakçı, Kuğulu Park mevkisinde şehitler adına orman kurulduğunu ifade ederek, ormanlık alan için fidan dikim töreni düzenleyeceklerini söyledi.
Şehitler Ormanının 5 hektarlık alanda kurulduğunu dile getiren Kabakçı, 'Türk kültüründe ormana büyük değer verilir. Şehitler anısına fidan dikilecek olması da ayrıca anlamlıdır. Bu alana 4 bin civarında sedir, karaçam gibi çeşitli ağaçlar dikeceğiz.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.