whatsapp

Seydişehir’e seyir kulesi yapıldı

TURİZM 24.10.2017 - 11:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’e seyir kulesi yapıldı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından Kuğulu Park üzerindeki Küpe Dağına seyir kulesi yapıldı.
Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, yaptığı açıklamada seyir kulesi sayesinde Küpe Dağı ve Kuğulu Park'ın eşsiz güzelliğinin yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline geleceğini söyledi. Seyir kulesinin olduğu bölgenin ilçenin en güzel doğal güzelliklerinden birisi olduğunu belirten Kabakcı, "Bizler bu eşsiz doğa harikası vadiyi turizme açmak istiyoruz ve gerek yurt içinden gerekse yurt dışından insanlarımızı burayı gelip görmeleri için davet ediyoruz. Küpe Dağı'nın eteklerinde yer alan Kuğulu Park, Pınarbaşı, içeri kışlanın doğal güzellikleri seyir kulesiyle misafirlerinin ayaklarına serilecek." dedi.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından Kuğulu Park üzerindeki Küpe Dağına seyir kulesi yapıldı.

Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, yaptığı açıklamada seyir kulesi sayesinde Küpe Dağı ve Kuğulu Park'ın eşsiz güzelliğinin yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline geleceğini söyledi.
Seyir kulesinin olduğu bölgenin ilçenin en güzel doğal güzelliklerinden birisi olduğunu belirten Kabakcı, "Bizler bu eşsiz doğa harikası vadiyi turizme açmak istiyoruz ve gerek yurt içinden gerekse yurt dışından insanlarımızı burayı gelip görmeleri için davet ediyoruz. Küpe Dağı'nın eteklerinde yer alan Kuğulu Park, Pınarbaşı, içeri kışlanın doğal güzellikleri seyir kulesiyle misafirlerinin ayaklarına serilecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.