whatsapp

Seydişehir gücü spor karşılaşmaları

SPOR 02.05.2016 - 09:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir gücü spor karşılaşmaları

Seydişehir gücü spor karşılaşmaları
Meran Beldiye  U13:1 Seydişehirgücü U13 :4 U 13 grubu C grubunda mücadele eden Seydişehirgücü Bld.  Konya'da Ballan sahasında Meram Belediyesi U 13’e konuk oldu. Grupta iddialı rakibi karşısında sergilediği güzel futbolu dört golle süsleyen temsilcimiz grupta namağlup devam ediyor. Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın  “Her yaş grubunda futbolun güzelliklerini sahada yaşamak için teknik heyetimiz ve futbolcularımız sonuca bakılmaksızın elinden geleni yapıyorlar. Futbolcularımızın istek ve özverileri bizleri ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Futbolcularımı seyir zevki yüksek olan bu karşılaşmadan dolayı tebrik, dedi. Maçtan sonra konuşan U-13 Çalıştırıcısı Ayhan Görmez “Çalışmanızın karşılığını görmek kadar güzel bir şey yoktur. Futbol adına yapılması gereken her şeyi yerine getirdik. Üstün oynadığımız karşılaşmada mücadeleci futbolumuzu karşılığında dört golle süsleyerek mutluluğumuzu bir kat daha artırdık. Emek veren tüm futbolcularımı özellikle ortaya koydukları futboldan ötürü tebrik ederim. Dedi. Seydişehirgücü Bld. U16:7Konya SelçukU16 :0  U-16 temsilcilerimizden Seydişehirgücü Belediye 60 Evler Stadyumunda Konya Selçuk Sporu ağırladı. Karşılaşmada temsilcimiz Seydişehirgücü yedi golle üç puanın sahibi oldu. Karşılaşmadan sonra konuşan Antrenör Ali Köse “Grubun iddialı takımlarından biriyiz. Rakibimiz karşısında iyi mücadele eden bir takım hüviyetindeydik. Oyun disiplininden kopmadan takım olma yolunda ilerliyoruz. Rakibimize pozisyon vermeden galip gelmek ayrıca beni memnun etmiştir, dedi. Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın ise “Belediye Başkanımız Mehmet Tutal beyin desteği ile Sahaya çıktığımız her grupta Takım ruhu içerisinde Seydişehirimizi en iyi şekilde temsil etmek için teknik heyetimizle birlikte çaba sarf ediyoruz. Dedi.
Seydişehir gücü spor karşılaşmaları

Meran Beldiye  U13:1 Seydişehirgücü U13 :4

U 13 grubu C grubunda mücadele eden Seydişehirgücü Bld.  Konya'da Ballan sahasında Meram Belediyesi U 13’e konuk oldu. Grupta iddialı rakibi karşısında sergilediği güzel futbolu dört golle süsleyen temsilcimiz grupta namağlup devam ediyor.

Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın  “Her yaş grubunda futbolun güzelliklerini sahada yaşamak için teknik heyetimiz ve futbolcularımız sonuca bakılmaksızın elinden geleni yapıyorlar. Futbolcularımızın istek ve özverileri bizleri ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Futbolcularımı seyir zevki yüksek olan bu karşılaşmadan dolayı tebrik, dedi.

Maçtan sonra konuşan U-13 Çalıştırıcısı Ayhan Görmez “Çalışmanızın karşılığını görmek kadar güzel bir şey yoktur. Futbol adına yapılması gereken her şeyi yerine getirdik. Üstün oynadığımız karşılaşmada mücadeleci futbolumuzu karşılığında dört golle süsleyerek mutluluğumuzu bir kat daha artırdık. Emek veren tüm futbolcularımı özellikle ortaya koydukları futboldan ötürü tebrik ederim. Dedi.

Seydişehirgücü Bld. U16:7Konya SelçukU16 :0

 U-16 temsilcilerimizden Seydişehirgücü Belediye 60 Evler Stadyumunda Konya Selçuk Sporu ağırladı. Karşılaşmada temsilcimiz Seydişehirgücü yedi golle üç puanın sahibi oldu.

Karşılaşmadan sonra konuşan Antrenör Ali Köse “Grubun iddialı takımlarından biriyiz. Rakibimiz karşısında iyi mücadele eden bir takım hüviyetindeydik. Oyun disiplininden kopmadan takım olma yolunda ilerliyoruz. Rakibimize pozisyon vermeden galip gelmek ayrıca beni memnun etmiştir, dedi.

Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın ise “Belediye Başkanımız Mehmet Tutal beyin desteği ile Sahaya çıktığımız her grupta Takım ruhu içerisinde Seydişehirimizi en iyi şekilde temsil etmek için teknik heyetimizle birlikte çaba sarf ediyoruz. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.