whatsapp

Seydişehir İttifakı Çat’la yola çıktı

SİYASET 22.01.2019 - 16:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir İttifakı Çat’la yola çıktı

Seydişehir Belediye eski Başkanı Abdulkadir Çat, 31 Mart 2019’ta yapılacak yerel seçimler için bağımsız aday olacağını duyurdu. Seydişehir Belediye eski Başkanı Abdulkadir Çat, 31 Mart 2019’ta yapılacak yerel seçimler için bağımsız aday olacağını duyurdu. Seydişehir Belediye eski Başkanı Abdulkadir Çat, yaptığı basın toplantısı ile bağımsız adaylığını duyurdu. Çat’a destek veren Ak Parti Seydişehir İlçe eski Başkanı Abdulkadir Arslan ve Sadettin Kuyucak ile önceki dönem MHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bükücü ve Mümin Kutun da basın açıklamasına katıldı. Seydişehir Belediyesi Bağımsız Adayı Abdulkadir Çat yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin hemşerilerimize ve milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Belediye başkan adaylığına, belediye meclis üyeliğine ve muhtarlıklara aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yaşamaktan ve hizmet etmekten her zaman onur duyduğum aziz şehrimize bağımsız belediye başkan adayı olarak devam etme kararı aldım. Bağımsız belediye başkan adaylığı kararını alırken hemşerilerimizden gelen yoğun talep ve destek bizi ziyadesiyle memnun etti. Bize güç veren, destek olan bütün hemşerilerimize şahsım ve arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Uzun süren aday belirleme sürecini siz basın mensupları ve hemşerilerimiz yakından takip ettiniz. Biz bu süreçte yaşanan tüm gelişmeleri kıymetli hemşerilerimizin takdir ve vicdanına bırakıyoruz. Kendimizi bu tartışmaların dışında tutuyor ve memleketimiz için yapacağımız hizmetleri her şeyin önünde görüyoruz. Ama bir konuya değinmek mecburiyetindeyim. İttifak görüşmeleri devam ederken yaptığımız bütün görüşmelerde Seydişehir de partilerin kendi adayları ile seçime girmelerini ve Seydişehir’in SOS yo-eğitim seviyesinin böyle bir dayatmaya sıcak bakmayacağını söylememize rağmen maalesef böyle bir tablo ile karşılaştık. Rabbimin elbet bunda da bir takdiri bir ihsanı vardır. Biz bu seçimi Seydişehir açısından tarihi bir seçim olarak görüyoruz. Neden tarihi bir seçim! Allah’ın izni ve hemşerilerimizin teveccühü ile bu seçimi kazandığımızda; Bundan sonra hiç bir siyasi parti, gerek genel seçimlerde milletvekili adayı belirlerken gerekse belediye başkan adayı belirlerken Seydişehir halkının talep ve isteklerini görmezden gelemeyecek ve ben yaptım oldu diyemeyecektir. Kazanan Seydişehir olacaktır! Seydişehir de farklı siyasi görüşlere sahip ve Seydişehir’e önemli hizmetleri olan değerli arkadaşlarımızla ve sevgili hemşerilerimizle büyük bir mutabakat ve gönül bağıyla bu aziz şehre hizmet edeceğiz. Hepinize saygılar sunuyor. Sağlık huzur ve mutluluklar diliyorum.

Seydişehir Belediye eski Başkanı Abdulkadir Çat, 31 Mart 2019’ta yapılacak yerel seçimler için bağımsız aday olacağını duyurdu.

Seydişehir Belediye eski Başkanı Abdulkadir Çat, 31 Mart 2019’ta yapılacak yerel seçimler için bağımsız aday olacağını duyurdu.

Seydişehir Belediye eski Başkanı Abdulkadir Çat, yaptığı basın toplantısı ile bağımsız adaylığını duyurdu. Çat’a destek veren Ak Parti Seydişehir İlçe eski Başkanı Abdulkadir Arslan ve Sadettin Kuyucak ile önceki dönem MHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bükücü ve Mümin Kutun da basın açıklamasına katıldı.

Seydişehir Belediyesi Bağımsız Adayı Abdulkadir Çat yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin hemşerilerimize ve milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Belediye başkan adaylığına, belediye meclis üyeliğine ve muhtarlıklara aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Yaşamaktan ve hizmet etmekten her zaman onur duyduğum aziz şehrimize bağımsız belediye başkan adayı olarak devam etme kararı aldım. Bağımsız belediye başkan adaylığı kararını alırken hemşerilerimizden gelen yoğun talep ve destek bizi ziyadesiyle memnun etti. Bize güç veren, destek olan bütün hemşerilerimize şahsım ve arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum.

Uzun süren aday belirleme sürecini siz basın mensupları ve hemşerilerimiz yakından takip ettiniz. Biz bu süreçte yaşanan tüm gelişmeleri kıymetli hemşerilerimizin takdir ve vicdanına bırakıyoruz. Kendimizi bu tartışmaların dışında tutuyor ve memleketimiz için yapacağımız hizmetleri her şeyin önünde görüyoruz.

Ama bir konuya değinmek mecburiyetindeyim. İttifak görüşmeleri devam ederken yaptığımız bütün görüşmelerde Seydişehir de partilerin kendi adayları ile seçime girmelerini ve Seydişehir’in SOS yo-eğitim seviyesinin böyle bir dayatmaya sıcak bakmayacağını söylememize rağmen maalesef böyle bir tablo ile karşılaştık.

Rabbimin elbet bunda da bir takdiri bir ihsanı vardır. Biz bu seçimi Seydişehir açısından tarihi bir seçim olarak görüyoruz.

Neden tarihi bir seçim!

Allah’ın izni ve hemşerilerimizin teveccühü ile bu seçimi kazandığımızda;

Bundan sonra hiç bir siyasi parti, gerek genel seçimlerde milletvekili adayı belirlerken gerekse belediye başkan adayı belirlerken Seydişehir halkının talep ve isteklerini görmezden gelemeyecek ve ben yaptım oldu diyemeyecektir.

Kazanan Seydişehir olacaktır!

Seydişehir de farklı siyasi görüşlere sahip ve Seydişehir’e önemli hizmetleri olan değerli arkadaşlarımızla ve sevgili hemşerilerimizle büyük bir mutabakat ve gönül bağıyla bu aziz şehre hizmet edeceğiz.

Hepinize saygılar sunuyor.

Sağlık huzur ve mutluluklar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.