whatsapp

Seydişehirli gençlerden giyim yardımı

SİYASET 10.01.2019 - 23:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehirli gençlerden giyim yardımı

Seydişehir’de Evla Yazgan ve CHP'li gençlerin öncülüğünde başlatılan ‘bir bot, bir mont’ kampanyasında yardımseverlerden toplanan kışlık giyecek malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlara teslim edildi. C.H.P gençlik kolları başkanı Levent Kavak, Kış ayının zorlu coğrafi şartlarında toplanan kışlık giyecek ve  bot yardımını ulaştırdıklarını söyledi. Kavak, “Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kolları ve Evla Yazgan Hanım ile beraber şehir merkezi ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerine giyim yardımında bulunduk. Cumhuriyetimizin gerçek sahibi çocuklarımızla bütünleşmemiz hep devam edecektir. Uzattığımız sevgi elimizin siyaset üstü olduğunu belirtir Seydişehir’in soğuğunu ısıtması dileğimizle tüm çocuklarımıza aydınlık yarınlar diliyorum. Yardım yapanlara teşekkür ediyorum" İfadelerini kullandı.

Seydişehir’de Evla Yazgan ve CHP'li gençlerin öncülüğünde başlatılan ‘bir bot, bir mont’ kampanyasında yardımseverlerden toplanan kışlık giyecek malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlara teslim edildi.

C.H.P gençlik kolları başkanı Levent Kavak, Kış ayının zorlu coğrafi şartlarında toplanan kışlık giyecek ve  bot yardımını ulaştırdıklarını söyledi.

Kavak, “Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kolları ve Evla Yazgan Hanım ile beraber şehir merkezi ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerine giyim yardımında bulunduk. Cumhuriyetimizin gerçek sahibi çocuklarımızla bütünleşmemiz hep devam edecektir. Uzattığımız sevgi elimizin siyaset üstü olduğunu belirtir Seydişehir’in soğuğunu ısıtması dileğimizle tüm çocuklarımıza aydınlık yarınlar diliyorum. Yardım yapanlara teşekkür ediyorum" İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.