whatsapp

Seyyid Harun Anadolu Lisesinden başarı

EĞİTİM 08.08.2019 - 22:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seyyid Harun Anadolu Lisesinden başarı

Her alanda fark gösteren kurumumuz akademik başarıda da çıtayı sürekli yukarıya taşıyor. 2019 YKS Sınavında 45 öğrencisini Yüksek Öğretim kurumlarına yerleştirerek yerleşim oranını 76,27 ye çıkardı. Geçen yıl mezun olup tercihini bu yıl kullanan 40 öğrencide Yüksek Öğretim Kurumlarına yerleşti. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini ayrı ayrı tebrik ederiz. Süleyman Kılınç /  Seyyid Harun Anadolu Lisesi Müdürü.

Her alanda fark gösteren kurumumuz akademik başarıda da çıtayı sürekli yukarıya taşıyor. 2019 YKS Sınavında 45 öğrencisini Yüksek Öğretim kurumlarına yerleştirerek yerleşim oranını 76,27 ye çıkardı. Geçen yıl mezun olup tercihini bu yıl kullanan 40 öğrencide Yüksek Öğretim Kurumlarına yerleşti.

Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini ayrı ayrı tebrik ederiz.

Süleyman Kılınç /  Seyyid Harun Anadolu Lisesi Müdürü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.