whatsapp

Seyyid Harun kavşağında peyzaj çalışması

BELEDİYE 26.04.2018 - 10:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seyyid Harun kavşağında peyzaj çalışması

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehir içinde trafik akışının daha rahat seyretmesi amacı ile Seyyid Harun Kavşağı'nda düzenleme çalışmalarına başladı.
Seyyid Harun Kavşağında peyzaj çalışması başlattıklarını belirten Başkan Tutal, çalışmalar tamamlanınca araç geçiş yoğunluğunun ortadan kalkacağını kaydetti. Başkan Tutal, ‘’Ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışmalarda kavşakta buluna güller ve ağaçlarımız zarar verilmeden bulundukları yerden alındı. Marangozlar Sanayi yanında bulunan depolama alanına alınarak oraya ekimleri yapıldı. İlerleyen günlerde ihtiyaç halinde güllerimiz ve ağaçlarımız alınarak ihtiyaç duyulan bölgelerde kullanılacaktır. Ayrıca Seyyid Harun Kavşağında peyzaj ve çevre düzenleme çalışması yapılacak." dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehir içinde trafik akışının daha rahat seyretmesi amacı ile Seyyid Harun Kavşağı'nda düzenleme çalışmalarına başladı.

Seyyid Harun Kavşağında peyzaj çalışması başlattıklarını belirten Başkan Tutal, çalışmalar tamamlanınca araç geçiş yoğunluğunun ortadan kalkacağını kaydetti.

Başkan Tutal, ‘’Ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışmalarda kavşakta buluna güller ve ağaçlarımız zarar verilmeden bulundukları yerden alındı. Marangozlar Sanayi yanında bulunan depolama alanına alınarak oraya ekimleri yapıldı. İlerleyen günlerde ihtiyaç halinde güllerimiz ve ağaçlarımız alınarak ihtiyaç duyulan bölgelerde kullanılacaktır. Ayrıca Seyyid Harun Kavşağında peyzaj ve çevre düzenleme çalışması yapılacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.