whatsapp

Siyasi partilerden sendikaya destek

SİVİL TOPLUM 14.02.2019 - 12:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Siyasi partilerden sendikaya destek

Özçelik iş sendikasına siyasi partilerden destek ziyareti. Sözleşmedeki tıkanıklığın aşılabilmesi için bugün Siyasi Partilerimiz Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Eyüp Gül, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Özel, CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, sendika ziyaretinde sözleşmedeki sorunları şube başkanı Ferhat Çelikbaş ile görüştüler. Birlikteliğin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden şube başkanı Çelikbaş,  Bu süreç, sabır ve sükûnet içerisinde çözüleceğine inanıyoruz. Dedi. 

Özçelik iş sendikasına siyasi partilerden destek ziyareti.

Sözleşmedeki tıkanıklığın aşılabilmesi için bugün Siyasi Partilerimiz Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Eyüp Gül, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Özel, CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, sendika ziyaretinde sözleşmedeki sorunları şube başkanı Ferhat Çelikbaş ile görüştüler.

Birlikteliğin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden şube başkanı Çelikbaş,  Bu süreç, sabır ve sükûnet içerisinde çözüleceğine inanıyoruz. Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.