whatsapp

Sofralara direk etki eden zam

EKONOMİ 21.08.2019 - 01:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sofralara direk etki eden zam

Çay işletmeleri genel müdürlüğü (ÇAYKUR) Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan yüzde 15 zammın ardından çaya bir yüzde 15’lik zam da dün geldi. Vatandaşlar çaya gelen zammı, “Sofralara direk etki eden zam” olarak nitelendirdi. Sofraların vazgeçilmezi Türk sofralarının vazgeçilmezi çaya yapılan yüzde 15 Haziran ayında, yüzde 15 de dün olmak üzere toplamda yüzde 30 yapılan zam vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, “Son yapılan çay zammı, Türk halkının sofrasına en doğrudan etki eden zam olarak alabilirsiniz. Çayın ülkesinde çaya yapılan böyle büyük bir zam gerçekten çok üzücü. Çay hepimizin vazgeçemediği bir içecek. Soğukta içimizi ısıtan, sıcakta ise hararetimizi alan bir ürün. Artık çay da alamayacağız ya da demlediğimiz çayı güneşte kurutup paşa çayı kıvamına getirene kadar demleyip demleyip içeceğiz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.  500 gr Tiryaki çayın paketli tavsiye edilen perakende satış fiyatı 17.94’e çıktı.

Çay işletmeleri genel müdürlüğü (ÇAYKUR) Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan yüzde 15 zammın ardından çaya bir yüzde 15’lik zam da dün geldi. Vatandaşlar çaya gelen zammı, “Sofralara direk etki eden zam” olarak nitelendirdi.

Sofraların vazgeçilmezi

Türk sofralarının vazgeçilmezi çaya yapılan yüzde 15 Haziran ayında, yüzde 15 de dün olmak üzere toplamda yüzde 30 yapılan zam vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, “Son yapılan çay zammı, Türk halkının sofrasına en doğrudan etki eden zam olarak alabilirsiniz. Çayın ülkesinde çaya yapılan böyle büyük bir zam gerçekten çok üzücü. Çay hepimizin vazgeçemediği bir içecek. Soğukta içimizi ısıtan, sıcakta ise hararetimizi alan bir ürün. Artık çay da alamayacağız ya da demlediğimiz çayı güneşte kurutup paşa çayı kıvamına getirene kadar demleyip demleyip içeceğiz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

500 gr Tiryaki çayın paketli tavsiye edilen perakende satış fiyatı 17.94’e çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.