whatsapp

Sokak hayvanları barınak

EĞİTİM 30.10.2019 - 11:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sokak hayvanları barınak

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sokak hayvanları için barınma yuvaları tasarımlarını tamamlayıp üretime başladı. Okul Müdürü Zafer Ülkebaş; toplumsal farkındalık oluşturma adına geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz sıfır atık projesine yönelik oldukça olumlu geri dönüşümler aldıklarını belirtti. Doğa bilincinin sadece doğayı korumak ve çevresel atıklardan temizlemek olmadığını, bizimle birlikte yaşayan canlıları da düşünmemiz gerektiğini vurguladı. Belediye ve STK’lar ile görüşülerek şehrimizin daha fazla noktasına, sokak hayvanları barınma yuvalarından koymayı düşündüklerini söyledi.

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sokak hayvanları için barınma yuvaları tasarımlarını tamamlayıp üretime başladı.

Okul Müdürü Zafer Ülkebaş; toplumsal farkındalık oluşturma adına geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz sıfır atık projesine yönelik oldukça olumlu geri dönüşümler aldıklarını belirtti. Doğa bilincinin sadece doğayı korumak ve çevresel atıklardan temizlemek olmadığını, bizimle birlikte yaşayan canlıları da düşünmemiz gerektiğini vurguladı. Belediye ve STK’lar ile görüşülerek şehrimizin daha fazla noktasına, sokak hayvanları barınma yuvalarından koymayı düşündüklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.