whatsapp

Sokaklarda sessizlik hakim oldu

SİVİL TOPLUM 04.01.2021 - 02:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sokaklarda sessizlik hakim oldu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) mücadelesi kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde ve sokaklarda sessizlik hâkim oldu. İlçede sokağa çıkma kısıtlamasıyla kentin işlek bölgelerinden Atatürk, Sadi Irmak, Milli Egemenlik, Uludağ, Hürriyet ve Seyyid Harun caddeleriyle beş yol hükümet meydanı boş kaldı. Polis ve zabıta ekipleri, kapalı olması gereken iş yerleri ile paket servisi şeklinde çalışan yerleri kontrol etti. Kentin farklı yerlerinde kontrol noktaları oluşturan polis, araçları ve vatandaşları denetledi. Yeni yılın ilk günlerinde vatandaşların kısıtlamaya uymasıyla sakinliğin hâkim olduğu kentte kolluk kuvvetleri, belirlenen noktalarda uygulama yaptı. Sokağa çıkan vatandaşların belgelerini kontrol eden ekipler, kısıtlamaya uymayan sürücüler ve kişiler hakkında işlem yaptı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) mücadelesi kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cadde ve sokaklarda sessizlik hâkim oldu.

İlçede sokağa çıkma kısıtlamasıyla kentin işlek bölgelerinden Atatürk, Sadi Irmak, Milli Egemenlik, Uludağ, Hürriyet ve Seyyid Harun caddeleriyle beş yol hükümet meydanı boş kaldı.

Polis ve zabıta ekipleri, kapalı olması gereken iş yerleri ile paket servisi şeklinde çalışan yerleri kontrol etti.

Kentin farklı yerlerinde kontrol noktaları oluşturan polis, araçları ve vatandaşları denetledi.

Yeni yılın ilk günlerinde vatandaşların kısıtlamaya uymasıyla sakinliğin hâkim olduğu kentte kolluk kuvvetleri, belirlenen noktalarda uygulama yaptı.

Sokağa çıkan vatandaşların belgelerini kontrol eden ekipler, kısıtlamaya uymayan sürücüler ve kişiler hakkında işlem yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.