whatsapp

Sonbahar yağışlarıyla dereler doldu

EKONOMİ 28.11.2017 - 17:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sonbahar yağışlarıyla dereler doldu

Seydişehir’de 3. gündür devam eden ve aralıklarla süren yağmur yağışı Akçay, Karakız, Çarşamba Deresi’nde su seviyesinin yükselmesine neden oldu.
Yoğun yağmurların yağması sonucu pınarlardan akan su seviyesinin yükselmesi sonucu adeta dereler coştu. Herhangi bir taşma yaşanmadı. Pınar ve derelerin dolması "kuraklık mı geliyor" düşüncesine kapılan vatandaşların yüzünü güldürdü. Ayrıca köylerde bulunan dere ve barajların su seviyelerinde de yükselme oldu. Yaz aylarında kuruyan derelerin yağmurlarla dolduğunu belirten vatandaşlardan Mehmet Yavuz, ‘’Yaz aylarında kuruyan pınar ve derelerimiz sonbahar yağışlarıyla yüzleri güldürdü. İnşallah hububata iyi yansır’’dedi.
Seydişehir’de 3. gündür devam eden ve aralıklarla süren yağmur yağışı Akçay, Karakız, Çarşamba Deresi’nde su seviyesinin yükselmesine neden oldu.

Yoğun yağmurların yağması sonucu pınarlardan akan su seviyesinin yükselmesi sonucu adeta dereler coştu.

Herhangi bir taşma yaşanmadı. Pınar ve derelerin dolması "kuraklık mı geliyor" düşüncesine kapılan vatandaşların yüzünü güldürdü. Ayrıca köylerde bulunan dere ve barajların su seviyelerinde de yükselme oldu.

Yaz aylarında kuruyan derelerin yağmurlarla dolduğunu belirten vatandaşlardan Mehmet Yavuz, ‘’Yaz aylarında kuruyan pınar ve derelerimiz sonbahar yağışlarıyla yüzleri güldürdü. İnşallah hububata iyi yansır’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.