whatsapp

Sosyal güvenlik merkezi müdürlüğünden duyuru

SİVİL TOPLUM 22.02.2019 - 21:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sosyal güvenlik merkezi müdürlüğünden duyuru

7143 sayılı yasa kapsamında Kurumumuza olan prim borçlarını son başvuru tarihi olan 27 Ağustos 2018 tarihine kadar başvurarak yapılandırmış olan vatandaşlarımızdan, borçlarını henüz ödeyememiş olanların 28 Şubat 2019 tarihine kadar borçlarını ödemeleri halinde yapılandırma haklarından yararlanabileceklerdir. Borçlarını peşin ödemek için başvuran vatandaşlarımız Kurumumuza müracaat ederek Şubat ayı sonuna kadar güncellenmiş borç miktarını ödemeleri halinde, borçlarını taksitle ödeme şeklinde yapılandıran vatandaşlarımızın ise ilk 2 taksitini 28 Şubat 2019 tarihine kadar ödemeleri halinde yapılandırma haklarından faydalanabileceklerdir.  Ayrıca Kurum tarafından resen yapılandırılmış olan Genel Sağlık Sigortası prim borçlarının da aynı tarihe kadar ödenmesi halinde gecikme zammı alınmayacaktır. Kamuoyuna önemle duyurulur. Zafer Demiray / Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü 

7143 sayılı yasa kapsamında Kurumumuza olan prim borçlarını son başvuru tarihi olan 27 Ağustos 2018 tarihine kadar başvurarak yapılandırmış olan vatandaşlarımızdan, borçlarını henüz ödeyememiş olanların 28 Şubat 2019 tarihine kadar borçlarını ödemeleri halinde yapılandırma haklarından yararlanabileceklerdir. Borçlarını peşin ödemek için başvuran vatandaşlarımız Kurumumuza müracaat ederek Şubat ayı sonuna kadar güncellenmiş borç miktarını ödemeleri halinde, borçlarını taksitle ödeme şeklinde yapılandıran vatandaşlarımızın ise ilk 2 taksitini 28 Şubat 2019 tarihine kadar ödemeleri halinde yapılandırma haklarından faydalanabileceklerdir.

 Ayrıca Kurum tarafından resen yapılandırılmış olan Genel Sağlık Sigortası prim borçlarının da aynı tarihe kadar ödenmesi halinde gecikme zammı alınmayacaktır. Kamuoyuna önemle duyurulur.

Zafer Demiray / Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.