whatsapp

Sosyal yardım merkezi grupları vatandaşın hizmetinde

SİVİL TOPLUM 03.05.2020 - 02:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sosyal yardım merkezi grupları vatandaşın hizmetinde

Seydişehir Kaymakamlığı ve belediye başkanlığı koordinesinde oluşturulan sosyal yardım merkezi destek grupları, korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşların mağdur olmaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sosyal yardım merkezi destek grupları, vatandaşlar tarafından Wassap hattına iletilen talepleri karşılamak için, Kaymakamlık ve belediye personeli, gönüllü vatandaşlar, gönüllü öğretmenlerin de katkılarıyla, vatandaşlara destek olmaya devam ediyorlar. Yardım merkezi gruplarınca, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda; gıda yardımı ve hijyen paketi dağıtımıyla toplam 2 bin vatandaşa ulaşarak talepleri karşılandı. Seydişehir kaymakamı Aydın Erdoğan, “Virüs, bütün gücünü temastan almaktadır. Hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığını korumak için devletimiz tarafından alınan kararlara uyalım. Mecbur kalmadıkça evlerimizden çıkmayalım. Devletimiz her koşulda, var gücüyle vatandaşlarımızın hizmetindedir” ifadelerine yer verildi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Tüm gücümüzle gece gündüz demeden onlar için çalışıyoruz. Bütün sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlarımız, kamu kurumları el ele verip bir aile olarak ihtiyaçları hep beraber karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.

Seydişehir Kaymakamlığı ve belediye başkanlığı koordinesinde oluşturulan sosyal yardım merkezi destek grupları, korona virüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşların mağdur olmaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sosyal yardım merkezi destek grupları, vatandaşlar tarafından Wassap hattına iletilen talepleri karşılamak için, Kaymakamlık ve belediye personeli, gönüllü vatandaşlar, gönüllü öğretmenlerin de katkılarıyla, vatandaşlara destek olmaya devam ediyorlar.

Yardım merkezi gruplarınca, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda; gıda yardımı ve hijyen paketi dağıtımıyla toplam 2 bin vatandaşa ulaşarak talepleri karşılandı.

Seydişehir kaymakamı Aydın Erdoğan, “Virüs, bütün gücünü temastan almaktadır. Hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığını korumak için devletimiz tarafından alınan kararlara uyalım. Mecbur kalmadıkça evlerimizden çıkmayalım. Devletimiz her koşulda, var gücüyle vatandaşlarımızın hizmetindedir” ifadelerine yer verildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Tüm gücümüzle gece gündüz demeden onlar için çalışıyoruz. Bütün sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlarımız, kamu kurumları el ele verip bir aile olarak ihtiyaçları hep beraber karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.