whatsapp

Taraşçı halkı iftarda buluştu

SİVİL TOPLUM 03.06.2019 - 00:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı halkı iftarda buluştu

Taraşçı yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından organize edilen iftar programında mahalle halkı bir araya geldi. Taraşçı mahalle halkı ve ailelerinin bir araya geldiği iftar yemeği okul bahçesinde gerçekleşti.  Dernek yönetim kurulu üyesi organizasyon sorumlusu Mustafa Bağcı, Ramazan Ayı’nın son gününde vatandaşlar ile birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Konukların neşeli anlar yaşadığı programda herkesin bayramını dernek yönetim kurulu adına kutlayan Mustafa Bağcı, yemekte emeği olan bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Taraşçı yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından organize edilen iftar programında mahalle halkı bir araya geldi.

Taraşçı mahalle halkı ve ailelerinin bir araya geldiği iftar yemeği okul bahçesinde gerçekleşti. 

Dernek yönetim kurulu üyesi organizasyon sorumlusu Mustafa Bağcı, Ramazan Ayı’nın son gününde vatandaşlar ile birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Konukların neşeli anlar yaşadığı programda herkesin bayramını dernek yönetim kurulu adına kutlayan Mustafa Bağcı, yemekte emeği olan bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.