whatsapp

Taraşçı ilk ve ortaokuluna Avrupa kalite belgesi verildi

EĞİTİM 22.12.2020 - 00:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı ilk ve ortaokuluna Avrupa kalite belgesi verildi

Milli Eğitim Bakanlığının desteklediği Avrupa Merkezli eTwinning projelerinde Seydişehir’in Taraşçı Mahallesi İlkokulu ve Taraşçı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu katıldığı eTwinning projeleriyle ulusal kalite etiketiyle ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ” İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak, kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için yürütülen eTwinning projeleri kapsamında okulun öğretmen ve öğrencileri ‘Kalite Etiketi’ almaya hak kazanmışlardır. Tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’ Öncelikle proje çalışmalarında desteklerini esirgemeyen idarecilerimizi, proje çalışmalarını yürüten öğretmenlerimizi ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyorum. ‘’ diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığının desteklediği Avrupa Merkezli eTwinning projelerinde Seydişehir’in Taraşçı Mahallesi İlkokulu ve Taraşçı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu katıldığı eTwinning projeleriyle ulusal kalite etiketiyle ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ” İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak, kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için yürütülen eTwinning projeleri kapsamında okulun öğretmen ve öğrencileri ‘Kalite Etiketi’ almaya hak kazanmışlardır. Tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’ Öncelikle proje çalışmalarında desteklerini esirgemeyen idarecilerimizi, proje çalışmalarını yürüten öğretmenlerimizi ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyorum. ‘’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.