whatsapp

Taraşçı Mahallesi Derneği aşure dağıttı

SİVİL TOPLUM 13.09.2019 - 15:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı Mahallesi Derneği aşure dağıttı

Taraşçı Mahallesi yardımlaşma ve dayanışma derneği Muharrem ayının bereketini Aşure ikramında bulunarak vatandaşlar ile paylaştı. Hicri yıl başlangıcı olan Muharrem ayı dolayısıyla dernek yönetimi tarafından Taraşçı Mahallesi dernek binası önünde vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Aşure ikramında Kaymakam Aydın Erdoğan,  Belediyesi Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti başkanları, vatandaşlar katıldı. Aşure kazanın başına geçerek kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikramında bulunan Dernek başkanı Bahaddin Karal  “Aşure paylaşmak, paylaştıkça artmak, çoğalmak demektir. Paylaşmanın, birliğin ve beraberliğin ayı olan Muharrem ayı vesilesi ile bir arada bulunduğumuz tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Katkıda bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz’ ’dedi. 

Taraşçı Mahallesi yardımlaşma ve dayanışma derneği Muharrem ayının bereketini Aşure ikramında bulunarak vatandaşlar ile paylaştı.

Hicri yıl başlangıcı olan Muharrem ayı dolayısıyla dernek yönetimi tarafından Taraşçı Mahallesi dernek binası önünde vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Aşure ikramında Kaymakam Aydın Erdoğan,  Belediyesi Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti başkanları, vatandaşlar katıldı.

Aşure kazanın başına geçerek kendi elleriyle vatandaşlara aşure ikramında bulunan Dernek başkanı Bahaddin Karal  “Aşure paylaşmak, paylaştıkça artmak, çoğalmak demektir. Paylaşmanın, birliğin ve beraberliğin ayı olan Muharrem ayı vesilesi ile bir arada bulunduğumuz tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Katkıda bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz’ ’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.