whatsapp

Taraşçı mahallesinde Katlav coşkusu

SİYASET 20.02.2019 - 00:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı mahallesinde Katlav coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mühendis Mehmet Katlav, ilçenin Taraşçı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların şikâyetlerini de dinleyen Belediye Başkan Adayı Katlav, yeni istihdam alanları açacaklarını söyledi. Sosyal hayatın eksikliğine dikkat çeken Katlav, Seydişehir halkının değişim ve yeni vizyon istediğini kaydederek bu vizyonu ortaya koymak için sahada olduklarını dile getirdi. Her mahallenin ve sokağın kendine has sorunlarının olduğunu belirten Katlav,  ‘’Küçük meseleleri çözemeyenlerin, büyük vaatleri olamaz. İlçemizde yaşayan her bireyin, Belediyeden hak ettiği hizmeti alması gerekiyor. Bizler de bu nedenle programlı çalışarak mahallelerin sorunlarına birlikte çözeceğiz. Belediye ve vatandaş arasındaki duvarları kaldırarak, hizmetin daha hızlı verilmesini sağlayacağız'' şeklinde konuştu. Seydişehir Belediyesinde temel sorunun halktan kopukluk olduğuna dikkat çeken Katlav, ''Halktan uzak belediyecilik yapılmaz. Sadece seçim dönemlerinde değil, her dönem halkla iç içe olup, birlikte hareket edersek, daha başarılı oluruz. Bu anlamda, seçim sonrasında da halkımızla iç içe olmaya, onların görüşlerini almaya ihtiyacımız var. Bugün Seydişehir ekonomisinde çok büyük sıkıntı var. Aynı zamanda üstüne üstlük bir de moral motivasyon bozukluğu var. Herkesin içinde sıkıntılar var. Yüzü gülmüyor insanların. İstihdama öncelik vereceğiz. İşsizlerimizin işsizliğini yok etmek için elimden geleni yapacağım ki insanlarımız gençler, üniversite mezunları, lise mezunları geçim derdine düşüp İlçe dışına gitmeyecekler. Sadece onlara iş bulmak değil. Çeşitli sosyal etkinliklerle onların morallerini yerine getireceğiz. Onun için 31 Mart’tan sonra baharı getirelim. Çiçekler, ağaçlar canlansın. Seydişehir canlansın.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mühendis Mehmet Katlav, ilçenin Taraşçı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların şikâyetlerini de dinleyen Belediye Başkan Adayı Katlav, yeni istihdam alanları açacaklarını söyledi.

Sosyal hayatın eksikliğine dikkat çeken Katlav, Seydişehir halkının değişim ve yeni vizyon istediğini kaydederek bu vizyonu ortaya koymak için sahada olduklarını dile getirdi.

Her mahallenin ve sokağın kendine has sorunlarının olduğunu belirten Katlav,  ‘’Küçük meseleleri çözemeyenlerin, büyük vaatleri olamaz. İlçemizde yaşayan her bireyin, Belediyeden hak ettiği hizmeti alması gerekiyor. Bizler de bu nedenle programlı çalışarak mahallelerin sorunlarına birlikte çözeceğiz.

Belediye ve vatandaş arasındaki duvarları kaldırarak, hizmetin daha hızlı verilmesini sağlayacağız'' şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediyesinde temel sorunun halktan kopukluk olduğuna dikkat çeken Katlav, ''Halktan uzak belediyecilik yapılmaz. Sadece seçim dönemlerinde değil, her dönem halkla iç içe olup, birlikte hareket edersek, daha başarılı oluruz. Bu anlamda, seçim sonrasında da halkımızla iç içe olmaya, onların görüşlerini almaya ihtiyacımız var. Bugün Seydişehir ekonomisinde çok büyük sıkıntı var. Aynı zamanda üstüne üstlük bir de moral motivasyon bozukluğu var.

Herkesin içinde sıkıntılar var. Yüzü gülmüyor insanların. İstihdama öncelik vereceğiz. İşsizlerimizin işsizliğini yok etmek için elimden geleni yapacağım ki insanlarımız gençler, üniversite mezunları, lise mezunları geçim derdine düşüp İlçe dışına gitmeyecekler. Sadece onlara iş bulmak değil. Çeşitli sosyal etkinliklerle onların morallerini yerine getireceğiz. Onun için 31 Mart’tan sonra baharı getirelim. Çiçekler, ağaçlar canlansın. Seydişehir canlansın.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.