whatsapp

Taraşçı’ya kanalizasyon ve arıtma tesisi

BELEDİYE 26.06.2018 - 11:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı’ya kanalizasyon ve arıtma tesisi

Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir’e Atık Su Arıtma Tesisi kazandırıyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Seydişehir ilçesinin Taraşçı Mahallesinde 500 metrekare alanda 1200 metre uzunluğunda kanalizasyon ve paketleme arıtma sistemi çalışmalarını başlattı. Muhtar Bahaddin Karal, mahallelerine kazandırılacak olan yatırım projesinin önemine işaret ederek, çevre ve toplum sağlığı için 3 milyon 200 bin lira maliyetle yatırım hizmeti yaptıklarını söyledi. Projenin memlekete hayırlı olacağını dile getiren Karal, şöyle konuştu: "Atık su arıtma tesisi yapılması çevrenin korunmasını gelecek kuşaklara bozulmadan aktarılmasını anlamlı ve önemli buluyorum. Bu projeyle atık suyun arıtılması sağlanacak. Mevcut hatlarımız yenilenmiş olacak. Böylece çevreyi koruyarak sağlıklı bir yaşam olacak. Çalışmalarımız bu yıl içerisinde tamamlanacak."dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir’e Atık Su Arıtma Tesisi kazandırıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Seydişehir ilçesinin Taraşçı Mahallesinde 500 metrekare alanda 1200 metre uzunluğunda kanalizasyon ve paketleme arıtma sistemi çalışmalarını başlattı.

Muhtar Bahaddin Karal, mahallelerine kazandırılacak olan yatırım projesinin önemine işaret ederek, çevre ve toplum sağlığı için 3 milyon 200 bin lira maliyetle yatırım hizmeti yaptıklarını söyledi.

Projenin memlekete hayırlı olacağını dile getiren Karal, şöyle konuştu:

"Atık su arıtma tesisi yapılması çevrenin korunmasını gelecek kuşaklara bozulmadan aktarılmasını anlamlı ve önemli buluyorum. Bu projeyle atık suyun arıtılması sağlanacak. Mevcut hatlarımız yenilenmiş olacak. Böylece çevreyi koruyarak sağlıklı bir yaşam olacak. Çalışmalarımız bu yıl içerisinde tamamlanacak."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.