whatsapp

Tarihi sokaklarda pandemi sessizliği

SİVİL TOPLUM 19.12.2020 - 15:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tarihi sokaklarda pandemi sessizliği

Doğanın bin bir güzelliğini içerisinde barındıran ve kısıtlama ile birlikte sessizliğe bürünen Seydişehir’in aşağı ve bağ arası mahallesi sokaklarının sessizliği görüntülendi. Turistlerin ilgisini çeken bu eski tarihi sokaklar hafta sonları insan yoğunluğunu oluşturuyordu. Pandemi kısıtlamasıyla hafta sonu sessizliği hâkim oldu. İlçede sonbahar mevsiminin son zamanları ve kışa girerken ağaçlardaki ve yerdeki yapraklar ile birlikte renkli manzaralar oluştururken Antalya’ya yakınlığıyla dikkat çeken ve kısıtlamanın olmadığı zamanlarda insan yoğunluğu oluşan bu tarihi sokaklar korona kısıtlama günlerinde boş kaldı.

Doğanın bin bir güzelliğini içerisinde barındıran ve kısıtlama ile birlikte sessizliğe bürünen Seydişehir’in aşağı ve bağ arası mahallesi sokaklarının sessizliği görüntülendi.

Turistlerin ilgisini çeken bu eski tarihi sokaklar hafta sonları insan yoğunluğunu oluşturuyordu. Pandemi kısıtlamasıyla hafta sonu sessizliği hâkim oldu.

İlçede sonbahar mevsiminin son zamanları ve kışa girerken ağaçlardaki ve yerdeki yapraklar ile birlikte renkli manzaralar oluştururken Antalya’ya yakınlığıyla dikkat çeken ve kısıtlamanın olmadığı zamanlarda insan yoğunluğu oluşan bu tarihi sokaklar korona kısıtlama günlerinde boş kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.