whatsapp

Taşağıl mahallesinde sıcak asfalt çalışması

BELEDİYE 25.05.2018 - 07:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taşağıl mahallesinde sıcak asfalt çalışması

Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, merkeze bağlı Taşağıl Mahallesi yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, halkın yaşam kalitesini artırıp ulaşımı rahatlatmak ve güvenli yollar oluşturmak için kırsal mahallelerde asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Vatandaşların hizmet taleplerini karşıladıklarının altını çizen Başkan Tutal, "İlçe merkezinde yaptığımız çalışmaların aynısını Taşağıl Mahallesi'nde de 4 bin metre yolu sıcak asfalt, 7 bin metre de kaldırım çalışması gerçekleştiriyoruz. Halkımızın ulaşımını kolaylaştırmak asli görevimizdir." dedi. Taşağıl Muhtarı Muhammed Güleç ise, "Bundan önceki yolumuz toz toprak içerisindeydi. Mahalle halkımız yeni yoldan çok memnun. Bu yol bizi büyük bir dertten kurtardı. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal ve asfalt ekibine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, merkeze bağlı Taşağıl Mahallesi yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, halkın yaşam kalitesini artırıp ulaşımı rahatlatmak ve güvenli yollar oluşturmak için kırsal mahallelerde asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
Vatandaşların hizmet taleplerini karşıladıklarının altını çizen Başkan Tutal, "İlçe merkezinde yaptığımız çalışmaların aynısını Taşağıl Mahallesi'nde de 4 bin metre yolu sıcak asfalt, 7 bin metre de kaldırım çalışması gerçekleştiriyoruz. Halkımızın ulaşımını kolaylaştırmak asli görevimizdir." dedi.
Taşağıl Muhtarı Muhammed Güleç ise, "Bundan önceki yolumuz toz toprak içerisindeydi. Mahalle halkımız yeni yoldan çok memnun. Bu yol bizi büyük bir dertten kurtardı. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal ve asfalt ekibine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.