whatsapp

Teakvondo da Konya yı temsil edecekler

SPOR 31.01.2019 - 00:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Teakvondo da Konya yı temsil edecekler

Seydişehir teakvondo takımı Anadolu Yıldızlar Ligi'nde oynayan 3 büyük bir başarı elde etti. Konya da yapılan müsabakalarda 41 kilo da rakiplerini yenerek Konya şampiyonu olan Zümrüt Naz Topal, Fatma Nur Yurduseven, Muzaffer Duman Türkiye genelinde yapılacak müsabakalarda Konya yı temsil edecekler. Seydişehir de Belediye Akademi Gençlik spor kulübü hocası Yıldırım Arıkan, Mustafa Sevinç nezaretinde çalışmalarını sürdüren sporcular haftada 3 antrenman yaparak müsabakalara hazırlanıyorlar.

Seydişehir teakvondo takımı Anadolu Yıldızlar Ligi'nde oynayan 3 büyük bir başarı elde etti.

Konya da yapılan müsabakalarda 41 kilo da rakiplerini yenerek Konya şampiyonu olan Zümrüt Naz Topal, Fatma Nur Yurduseven, Muzaffer Duman Türkiye genelinde yapılacak müsabakalarda Konya yı temsil edecekler.

Seydişehir de Belediye Akademi Gençlik spor kulübü hocası Yıldırım Arıkan, Mustafa Sevinç nezaretinde çalışmalarını sürdüren sporcular haftada 3 antrenman yaparak müsabakalara hazırlanıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.