whatsapp

Tepecik mahallesinde 500 fidan toprakla buluştu

SİVİL TOPLUM 24.01.2021 - 03:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tepecik mahallesinde 500 fidan toprakla buluştu

Konya’nın Seydişehir ilçesi Tepecik Mahallesinde Orman İşletme Şefliğinin koordinasyonunda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Tepecik Mahalle Muhtarı Mehmet Acar, Büklük mevki, alıçlar yolu, belen tepesinin belirlenen noktalarda 500 çam ve karaçam fidan dikimi yapıldığını söyledi. Mahallede herkesin daha fazla yeşil alan istediğini belirten Muhtar Acar, ‘’Mahallemizde ağaçlandırmaya uygun alanları Orman şefliğimizin katkılarıyla ağaçlandırıyoruz. Mahallemizin etrafına dikilen bu fidanlar bir gün gelecek insanlarımızın nefes almaları sağlayacak. Fidanları temin eden orman müdürlüğümüze, dikiminde katkı sağlayan belediye başkanımıza, fen işleri müdürümüze ve kıymetli köylülerimize teşekkür ederim.’’ dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Tepecik Mahallesinde Orman İşletme Şefliğinin koordinasyonunda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Tepecik Mahalle Muhtarı Mehmet Acar, Büklük mevki, alıçlar yolu, belen tepesinin belirlenen noktalarda 500 çam ve karaçam fidan dikimi yapıldığını söyledi.

Mahallede herkesin daha fazla yeşil alan istediğini belirten Muhtar Acar, ‘’Mahallemizde ağaçlandırmaya uygun alanları Orman şefliğimizin katkılarıyla ağaçlandırıyoruz. Mahallemizin etrafına dikilen bu fidanlar bir gün gelecek insanlarımızın nefes almaları sağlayacak. Fidanları temin eden orman müdürlüğümüze, dikiminde katkı sağlayan belediye başkanımıza, fen işleri müdürümüze ve kıymetli köylülerimize teşekkür ederim.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.