whatsapp

Tepecikte yayla şenliği yapıldı

BELEDİYE 02.07.2018 - 12:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tepecikte yayla şenliği yapıldı

Seydişehir Tepecik Mahallesi Derneğince, Geleneksel Yayla Şenliği'nin 14'üncüsü düzenlendi.
Gürcan Yaylası'nda gerçekleştirilen şenlikte konuşan Kaymakam Aydın Erdoğan, bu tür şenliklerin toplumların birlik ve beraberliklerine önemli katkılar sunduğunu belirtti. Erdoğan, "Her gittiğimiz yerde insanımızın gözünde vatan sevdasını her zaman görüyorum ve bundan büyük mutluluk duyuyorum. Siz hizmetin her türlüsünün en iyisine layıksınız buna yürekten inanıyorum. Biz sizlerin sorunlarını çözersek vazifemizi yapmış oluruz. Başka türlü rahat olabilmemiz mümkün değil." diye konuştu. Tepecik Mahalle Muhtarı ve Dernek Başkanı Rafet Dindar, gurbetteki insanlarla her yıl burada hasret giderdiklerini söyledi. Yöresel sanatçıların Türk Halk Müziği konseri verdiği etkinlikte vatandaşlara etli pilav ikram edildi.
Seydişehir Tepecik Mahallesi Derneğince, Geleneksel Yayla Şenliği'nin 14'üncüsü düzenlendi.

Gürcan Yaylası'nda gerçekleştirilen şenlikte konuşan Kaymakam Aydın Erdoğan, bu tür şenliklerin toplumların birlik ve beraberliklerine önemli katkılar sunduğunu belirtti.
Erdoğan, "Her gittiğimiz yerde insanımızın gözünde vatan sevdasını her zaman görüyorum ve bundan büyük mutluluk duyuyorum. Siz hizmetin her türlüsünün en iyisine layıksınız buna yürekten inanıyorum. Biz sizlerin sorunlarını çözersek vazifemizi yapmış oluruz. Başka türlü rahat olabilmemiz mümkün değil." diye konuştu.
Tepecik Mahalle Muhtarı ve Dernek Başkanı Rafet Dindar, gurbetteki insanlarla her yıl burada hasret giderdiklerini söyledi.
Yöresel sanatçıların Türk Halk Müziği konseri verdiği etkinlikte vatandaşlara etli pilav ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.