whatsapp

Termal tesis inşaatında iş kazası

ASAYİŞ 25.12.2018 - 23:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Termal tesis inşaatında iş kazası

Termal tesis inşaatında boru döşenmesi sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 2 işçi yaralandı. Akçalar mahallesi ketirağılları bölgesinde yapım çalışmaları esnasında termal tesis inşaatında atık su borusunu döşeyen işçiler Mehmet Arıcıoğlu ve Halil İbrahim Ölmez, göçük sonucu toprak altında kaldı. Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu Arıcıoğlu ve Ölmez kurtarılarak, Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Termal tesis inşaatında boru döşenmesi sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu 2 işçi yaralandı.
Akçalar mahallesi ketirağılları bölgesinde yapım çalışmaları esnasında termal tesis inşaatında atık su borusunu döşeyen işçiler Mehmet Arıcıoğlu ve Halil İbrahim Ölmez, göçük sonucu toprak altında kaldı.
Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu Arıcıoğlu ve Ölmez kurtarılarak, Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.